Viikonloppuna hautauduin nojatuoliini tietokoneen ja viinilasin kera. Eräällä deittisivustolla olevaan profiiliini oli tullut muutamia vastauksia. Valitettavaa, että kaikki olivat samalta nimimerkiltä ja ikää tällä hyvinkin... hm... viriilillä herrasmiehellä oli 55. Ei hyvä.

Siispä aikaa tappaakseni kirjauduin chattiin. Aluksi oli aivan täydellisen hiljaista omalla kohdallani. Sitten nimimerkki "rainbow" teki tuttavuutta. Rainbow vaikutti oikein mukavalta ja ymmärtäväiseltä tyypiltä. Juttelimme aika kauan kunnes selviis että rainbow onkin nainen. Oikein kunnon rekkalesbo. No niin. Juttu loppui aikalailla siihen paikkaan.

Illan toinen juttukaveri oli eros69, joka välttämättä olisi halunnut juuri minusta mukavaa seksiseuraa mökilleen. Just joo. Mökki oli tietenkin keskellä ei mitään ja siellä ihan varmasti oli myös moottorisaha. Ei kovin terveellinen yhdistelmä. Kieltäydyin kutsusta.

Kolmas ja viimeinen jututtaja oli kristian. Mikä löytö! Ajattelin. Juttu luisti ja hauskaa oli. Kunnes... Ilmeni että kristian etsi nais-seuraa fetish leikkeihinsä. Kirjauduin ulos.

Epäonnistuneen illan soundtrackiksi valitsin Martti Servon Mikä on kun ei taidot riitä.